TiBO mobile TV

TiBO mobile TV

Download TiBO mobile TV For PC,Laptop,Windows 7,8,10.

We provide TiBO mobile TV 1.8.18 APK file for PC (Windows 7,8,10).
TiBO mobile TV is a free Video Players & Editors app.
Andyemulator.com helps you to install any apps or games available on Google Play Store. You can download Apps Apk to desktop of your PC with Windows 7,8,10 OS, Mac OS, Chrome OS or even Ubuntu OS. Also you can download apk files for your phones and tablets (Samsung, Sony, HTC, LG, Blackberry, Nokia, Windows Phone and other brands such as Oppo, Xiaomi, HKphone, Skye, Huawei…).
Please be aware that We only share the original and free pure apk installer for TiBO mobile TV 1.8.18 APK without any modifications.

The average rating is 3.90 out of 5 stars on playstore.
If you want to know more about TiBO mobile TV then you may visit TIBO SHPK support center for more information

All the apps & games here are for home or personal use only. If any apk download infringes your copyright,
please contact us. TiBO mobile TV is the property and trademark from the developer TIBO SHPK.

KODI TiBO është shërbim anëtarësimi në Mobile TV përmes aplikacionit “TiBO IPTV”, mundësuar nga TiBO USA në partneritet me DIGITALB. Programet dhe kanalet televizive ofrohen përmes anëtarësimeve mujore në pajisje MOBILE ose TABLET nëpërmjet internetit WiFi ose 3/4G. Ky shërbim mundësohet në të gjitha territoret dhe për të gjithë shqiptarët dhe shqipfolësit në mobile apo tablet, me Wi Fi apo 3G/4G.
KODI TiBO = 1 user (përdorues) + 1 password (fjalëkalim) të vlefshëm për 1 mobile ose tablet njëkohësisht. Për të vazhduar shërbimin në një tjetër pajisje duhet të bëhet më parë “log out” (dalje) nga pajisja fillestare.
Një shërbim shumë i thjeshtë për t’u anëtarësuar duke shkarkuar FALAS aplikacionin “TiBO IPTV” nga Play store dhe duke kryer abonimin “Kodi TiBO” në dyqanin online www.tibostore.com.

ÇFARË PËRMBAN KODI TiBO?
1. Mbi 40 kanale në Live TV:
Me KODI TiBO, në çdo çast, me një klikim ju hyni në LIVE TV, ndalni programin Live dhe e rifilloni për ta parë kur të dëshironi. Anëtarësimi përfshin aktualisht +40 kanale televizive LIVE të përzgjedhur nga paketa DIGITALB Premium me filma, dokumentarë, muzikë, lajme dhe programe për fëmijë si dhe kanale sportive dhe sport live mundësuar nga platforma SUPERSPORT.
2. Mbi 1000 evente në TiBO On Demand:
Një videotekë personale online, me +1000 evente për të rritur e për fëmijë, si edhe humor, koncerte etj. Ju mund të ndaloni, ktheni mbrapa apo të përshpejtoni çdo event si dhe të përzgjidhni nëntitujt në shqip ose në anglisht për filmat on demand.

ÇFARË NEVOJITET PËR TË PASUR KODI TiBO?
Për të marrë shërbimin e KODI TiBO duhet:
· Një mobile apo tablet me sistem operativ IOS mbi 8, Android apo Blackberry.
· Lidhje interneti e qëndrueshme* mbi 1mbps
· Një llogari e vlefshme për kryerjen e pagesave mujore online.
Vëmendje: KODI TiBO mundësohet me çfarëdo lidhje interneti mbi 1 mbps 3G, 4G apo Wi Fi. Ne këshillojmë të përdoret një lidhje Wi Fi për të mos konsumuar Mgb nga paketa e operatorit telefonik përkatës.

JENI KLIENT I TIBO IPTV? Aktivizoni shërbimin KODI TiBO DHURATË.
Nëse jeni klient i TiBO IPTV me boxin TiBO, ju e përfitoni DHURATË* shërbimin “TiBO KODI” dhe mund të përdorni të njëjtat kredenciale si në TV tuaj për të hapur shërbimet edhe në aplikacionin për mobile/tablet për të njëjtën periudhë kohore që vazhdon dhe shërbimi juaj në TV .

SI AKTIVIZOHET SHËRBIMI KODI TiBO?
1. Shkarko FALAS aplikacionin KODI TIBO nga Google Store
2. Kryeni abonimin mujor “KODI TIBO” në www.tibostore.com duke regjistruar numrin tuaj të telefonit mobile* në përdorim. Brenda pak minutave ju do të merrni një SMS me të dhënat e abonimit KODI TiBO për mobile.
3. Regjistroni të dhënat “Përdorues” me “Fjalëkalim” personal që ju vjen me mesazh në numrin tuaj të telefonit mobile dhe SHIKIM TË KËNDSHËM.
Vëmendje: Anëtarësimi në shërbimet e KODI TiBO kërkon regjistrimin e një adrese të vlefshme emaili dhe një numri celulari. Të dhënat e klientit jepen vetëm një herë (herën e parë) dhe shërbejnë për të aktivizuar shërbimin në mobile apo tablet. Të dhënat ruhen në mënyrë të sigurt në sistem për të aktivizuar shërbimin në çdo riabonim të mëtejshëm.

SA KUSHTON KODI TIBO?
KODI TiBO ofrohet me abonime mujore të parapaguara me vlerë 6.99 EUR, të cilat mund të blihen online në www.tibostore.com.
· Anëtarësimi juaj në shërbimet e KODI TiBO bëhet në bazë mujore me parapagim përmes sistemit të pagesave online.
· KODI TiBO mund të ndryshojë tarifat në çdo kohë, në çdo rast ju nuk do të paguani asnjë kosto ekstra për çdo muaj të parapaguar.
· Ju mund të anuloni anëtarësinë tek shërbimet e KODI TiBO në çdo moment duke pasur mundësi hyrjeje në të gjitha shërbimet deri në fund të muajit.
· Nuk mundësohet kthimi i asnjë pagese për anëtarësim të pjesshëm mujor apo për shërbim të pa konsumuar plotësisht.
WEBSITE: www.tibo.tv
Dyqani online: www.tibostore.com
TiBO shop: në Aeroportin “Nënë Tereza”, Tiranë.

Version: 1.8.18

File size: 32.16MB

Requires: Android 4.0+

Package Name: com.tibo.MobileWebTv

Developer: TIBO SHPK

Updated: May 27, 2019

Price: Free

Rate 3.90 stars – based on 878 reviews

How to Play TiBO mobile TV on PC,Laptop,Windows

1.Download and Install Mumu Player Android Emulator.Click "Download MuMu Player" to download.

2.Run Mumu Player Android Emulator and login Google Play Store.

3.Open Google Play Store and search TiBO mobile TV and download,

or import the apk file from your PC Into Mumu Player to install it.

4.Install TiBO mobile TV for PC.Now you can play TiBO mobile TV on PC.Have fun!

Share this post

Leave a Reply