FOX Sports NL

FOX Sports NL

The description of FOX Sports NL

The description of FOX Sports NLFOX Sports staat vanaf nu voor nóg meer voetbal, meer tennis, meer sport. Zowel live als met , video’s, nieuws en statistieken. De belangrijkste functies van deze app zijn:* Het laatste sportnieuws* Mogelijkheid om je eigen homepage samen te stellen* Scorebord met alle belangrijke voetbalcompetities en andere sporten* Alerts van jouw favoriete club* Samenvattingen van alle gespeelde wedstrijden op maandagochtend

Abonnees hebben via deze app met FOX Sports GO altijd en overal toegang tot alle live kanalen, wedstrijden, programma’s, samenvattingen en goals. FOX Sports (GO)-abonnees kunnen eenvoudig inloggen om toegang te krijgen.
NB. Het bekijken van video’s en live wedstrijden is alleen mogelijk in Nederland.FOX Sports NL: meer voetbal, meer tennis, meer sportDe website en apps van FOX Sports zijn compleet vernieuwd. Niet alleen qua vormgeving, ook inhoudelijk. FOX Sports staat vanaf nu voor nóg meer voetbal, meer tennis, meer sport. We besteden niet alleen uitgebreid aandacht aan de voetbalcompetities en sporten die we op onze zes tv-kanalen en via onze online service FOX Sports GO live uitzenden, maar berichten ook over de overige, grote voetbalcompetities en de belangrijkste (inter)nationale sporten.

FOX Sports houd je 24/7 op de hoogte, mede dankzij het uitgebreide (live) scorebord. Naast het programma, uitslagen en standen van de Eredivisie, Jupiler League, Barclays Premier League, Bundesliga, KNVB beker, UEFA Europa League, FA Cup en DFB Pokal zijn hier ook de Spaanse, Italiaanse, Franse, Turkse, Belgische en Portugese competitie, plus een aantal andere prominente bekertoernooien en de EK-kwalificatie te volgen. En binnenkort: tennis van de ATP- en WTA-tour en diverse Amerikaanse competities.

Met een (gratis) FOX Sports-account kun je jouw persoonlijke voorkeuren instellen, zodat je automatisch op de hoogte blijft van het laatste nieuws van jouw favoriete club(s) en competitie(s). Hiermee kun je vanaf maandag ook alle highlights en doelpunten bekijken. Wat níet is veranderd: abonnees hebben via FOX Sports GO altijd en overal toegang tot alle live streams, samenvattingen en goals.

KlantenserviceHeb je vragen, suggesties of wil je een probleem melden? Laat het ons weten viaklantenservice@foxsports.nlof bekijk de veelgestelde vragen op www.foxsports.nl/veelgesteldevragenOp deze applicatie zijn de algemene voorwaarden van FOX Sports van toepassing. Bekijk de algemene voorwaarden op foxsports.nl/algemenevoorwaarden

Over FOX Sports
FOX Sports is dé live sportzender van Nederland. Iedere speelronde van de Eredivisie worden op FOX Sports Eredivisie alle wedstrijden live uitgezonden, gepresenteerd door de vaste gezichten Jan Joost van Gangelen en Toine van Peperstraten. De wedstrijden worden van een deskundige blik voorzien door Kenneth Perez, Ronald de Boer, Arnold Bruggink, Jan van Halst en Mario Been. Bovendien is rondom de Eredivisie ook veel aandacht voor andere nationale competities met live wedstrijden uit de Jupiler League en de KNVB beker. Naast het grote aantal live wedstrijden is op FOX Sports ook veel extra’s te zien. Alle samenvattingen uit de Eredivisie en de Jupiler League, Club TV van alle Eredivisie-clubs, de documentaireserie FOX Sports DOC en iedere zondagochtend het praatprogramma ‘De Tafel van Kees’. 
Voor de liefhebbers van internationale topsport is er FOX Sports International, met exclusief live voetbal uit onder meer de Barclays Premier League, Bundesliga, UEFA Europa League, FA Cup, DFB-Pokal en Copa del Rey. Ook de MLB, NHL en UFC zijn te zien op FOX Sports International, evenals de ATP World Tour en Wimbledon.
FOX Sports is bij een groot aantal tv-aanbieders in HD beschikbaar. Met FOX Sports GO heb je overal live toegang tot alle kanalen, wedstrijden en programma\’s op je pc, laptop, tablet, smartphone, smart-tv en Chromecast via foxsports.nl of de FOX Sports NL-apps. FOX Sports GO is onderdeel van je tv-abonnement bij deelnemende tv-aanbieders en los te bestellen via foxsports.nl.

How to play FOX Sports NL on PC

Download and Install MuMu Player Android Emulator. Click here to download: Download(FREE)

Run MuMu Player Android Emulator and login Google Play Store

Open Google Play Store and search FOX Sports NL Download

Install FOX Sports NL and start it

Well done! Now you can play FOX Sports NL on PC, just like FOX Sports NL for PC version.

Share this post

Leave a Reply